Sivut

tiistai 16. helmikuuta 2016

Karhunpoika sairastaa

Pakko tulla vähän päivittelemään tännekkin. Niinkun otsikosta voi päätellä, ei meillä pojat välttynyt flunssalta. Tai Dani ei ole ainakaan vielä sairastunut *koputtaa puuta*, mutta Benille nousi lauantaina illalla 39 asteen kuume.

Kuume laski sunnuntaina lääkkeiden avulla aina 38 asti, mutta sen jälkeen se taas nousi ja huiteli reilussa 39 asteessa. Beni oli ihan veto pois. Hän ei jaksanut oikein olla hereillä ja jos hän oli hereillä niin ei hän edes päätään nostanut. Onneksi tissi kumminkin maistui hyvin ja hedelmäsosettakin meni jonkun verran. Mitään lämmintä ruokaa kuitenkaan Beni ei suostunut laittaa suuhun, mut onkos tuo ihmekkään. Ei munkaan tekisi mieli kovassa kuumeessa mitään kunnollista ruokaa.

Maanantaina aamulla Benillä oli edelleenkin korkea kuume, vaikka oli saanut buranaa ja panadolia. Joten päätin varata lääkärille ajan. Lääkäri tutki Benin kunnolla. Kuunteli keuhkot, otti verikokeet, katsoi suuhun ja tarkasti korvat. Korvista lääkäri löysi märkivät tulehdukset, joten "tyhjinkäsin" sieltä ei pois päästy. Mitään muuta vikaa lääkäri ei huomannut pojassa, paitsi pientä kuivumista. Saatiin ohjeeksi tarkkailla pojan vointia ja herkästi ottaa yhteyttä päivystykseen jos tarve vaatii.

Illalla sitte jouduinkin soittamaan päivystykseen, sillä Beni ei ollut pissannut moneen tuntiin eikä suostunut syömään rintaa eikä mitään sosetta. (pulloa poika ei oo ikinä huolinut.. tosin vaan kerran ollaan tarjottukkin poullosta). Päivystyksestä kumminkin oltiin sitä mieltä, että ei oo syytä huoleen ja voidaan tarkkailla tilannetta kotona aamuun asti. Tosin päätin, että jos pieni ei suostu klo 22 mennessä ottamaan suuhunsa mitään, niin sitten soitan Hämeenlinnaan ja kysyn niiltä toiminta ohjeet. Onneks kumminkin illalla myöhään Beni suostui syömään rintaa ja puolikkaan pilttipurkillisen hedelmäsosetta jonka seurauksena saatiin se pieni pissakin tulemaan

Koko viimeyön poika kumminkin roikkui tissillä ja enään tänään hänellä ei ońneksi ole ollut kuumetta.  Nyt hän suostuu syömään pieniämääriä soseita ja rintaa syö jatkuvasti. <3 Jospa vihdoinkin pieni olisi selättänyt tämän taudin.


1 kommentti: