Sivut

keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Beni 7kk

Tasan 7kk sitten musta tuli jo toisen kerran äiti. Tää 7 kuukautta on mennyt ihan hurjaa vauhtia. Mä en oikein itsekkään pysy perässä, mutta kai se on vaan uskottava, että 5 kuukauden päästä meillä vietetään jo 1-vuotis syntymäpäiviä. HUI! En vielä edes halua ajatella koko asiaa, sillä onhan Pikku-Beni vielä mun vauvani. <3

Meidän 7 kuukauden vanha poika osaa...

  • Istua, jos hänet laittaa istumaan, ei siis mene vielä itse.
  • Ryömiä lyhyitä matkoja. (painotan sanaa lyhyitä)
  • Kääntyä selältä vatsalleen ja takaisin selälleen. (Pyötimällä meillä liikutaan)
  • Pyöriä oman navan ympäri lattialla
  • Beni osaa myös tarttua hienosti leluihin ja viedä ne suuhun
Luonteeltaan Beni on hyvin rauhallinen ja "kiltti". Voiko vielä näin pienestä sanoa edes että onko kiltti vai ei? No tiedä sitten, mutta tolla kiltillä tarkotan lähinnä sitä, että meillä ei turhia kitistä. Itseasiassa harvemmin Beni edes itkee, mutta mitäpä tyytyväinen vauva itkisikään? :) 

Beni syö vielä pääsääntöisesti tissiä, mutta myös kiinteitä alettiin maistelemaan vajaa kuukausi sitten. Tällä hetkellä Benillä menee 3 ateriaa päivässä. Vielä me ei sormieuokailla, sillä Bensku ei oikein ymmärrä napata ruokaa pöydältä, saatika laittaa sitä suuhun, mutta pikkuhiljaa kaikki. Eihän sitä kaikkea heti voi osata.

Beni oin nyt muutamana yönä nukkunut ilman syöttöjä, mutta pääsääntöisesti mä imetän joskus klo 5 aamuyöstä ja silloin pieni jääkin mun viekkuun nukkumaan. Alkuyöt kumminkin Beni nukkuu hyvin omassa sängyssään.

Beni ei omista vielä yhtään hammasta, mutta luulen, että hän seuraa Danin jalanjälkiä ja alkaa tekemään rytinällä sitten kaikki hampaat kerralla.

Nyt 7kk iässä meillä täällä ei ole neuvolaa, mutta 6kk neuvolassa Beni oli 63,5cm ja 6815g. <3.
Veikkaan, että 7kg raja on mennyt rikki ja pituuttakin on varmaan tullut ainakin 0.5cm lisää. :) Jos muistan voisin vaikka tehdän "kotineuvolan"... Tosin meidän vaaka valehtelee jonkun verran, joten voi olla että tää jää vaan ajatuksen tasolle.


Mitäs muiden vauvoille kuuluu? :) 



4 kommenttia:

  1. Ihana murunen siellä.♥
    Täällä täytetään pian 6kk..ihan kaamean nopeeta meidän vauva kasvaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on! <3
      Tää aika vaan juoksee silmissä! ihan kauheeta! :D En haluu että mun vauva kasvaa.. :)

      Poista
  2. Peetulle kuuluu hyvää, 8kk tulee täyteen kahden viikon päästä. Täällä ryömitään hirveetä vauhtia ja yrittää jo konttausasentoon. Istuukin jo hyvin. Painaa jotain 11kg, kunnon pullukka :D

    VastaaPoista