Sivut

tiistai 26. tammikuuta 2016

Tuplia tuplia

Heti plussattuani ja varmaan jo vähän ennen sitä aloin selailemaan erilaisia tuplarattaita. Meillä pojilla ikäeroa on vajaa 1v10kk, joten tuplat olivat meille pakolliset. Toki jos Beni olisi syntynyt talvella olisin voinut harkita ihan normi rattaita+pulkkaa tai hätätapauksessa seisomalautaa. (semmonenkin meiltä löytyy kyllä mutta Dani on niin vilkas ja ei oikein pysy siinä).

Kesällä Benin synnyttyä tehtiin useampi retki, jossa tuplat osottautui parhaaksi valinnaksi. Me käytiin mm. puuhamaassa, korkeasaaressa, muumimaailmassa ja reissattiin myös matka-autolla ympäri suomea, joten tuplat oli meillä kovassakin käytössä.

Ihan ensimmäsenä, kun aloin tuplia metsästämään suunnittelin ostavani Bugaboo donkey duot niiden muunneltavuuden takia. Rattaat kuitenkin olivat sen verran hintavat ja pitkästä metsästyksestä huolimatta en niitä käytettynä löytänyt niin mun oli pakko vaihtaa suunnitelmaa.


Seuraavaksi päädyin taas selailemaan tuplarattaita ja lopulta päädyin Bumbleride indie twineihin. Joo rattaat oli ihan täydelliset meille kesän, mutta jo syksyn tullen huomasin kuinka olin parkkeerannut rattaat lastenhuoneeseen ja kuljettiin pääsääntösesti Emmaljungan duo edgeillä tai Brio smileillä.

Nyt joulukuussa vasta havahduin kunnolla, että ei hitto. Meijän tuplat oikeesti on niin turhana meillä. Normi rattaat oli käytössä meillä joka päivä suunnilleen, mutta tuplat n. kerran kuussa. Samalla tein myös päätöksen, että meidän emmaljungan yhdistelmät saa lähtä ja niinhän ne lähtikin aika nopeasti.

Tammikuuhun mennessä olin kerännyt rohkeutta ja päätin myydän myös meidän ihanat Bumbleridet. Tilalle kumminkin mun oli pakko saada jotkut tuplat, mieluiten semmoset mitkä saa muunneltua myös yhdelle, jottei tarvita monia rattaita, ne kumminki vie tilaa täällä sisällä paljon. Suurin syy vielä tuplien hankinnalle on se, että ollaan lähdössä ulkomaille kesällä ja varmasti reissaillaan muutenkin. Ja yksin kun kaupassa lasten kanssa käyn nii onhan se hyvä, että Danilla (äitillä) on vaihtoehtona myös ne rattaat sillä toi poika on niin vikkellä jaloistaan.. :D

Samaan aikaan kun laitoin bumbleridet myyntiin aloin selailemaan hyvikseni toria ja ekana kirjotin "bugaboo donkey duo" ja voi jukra! Sieltähän tuli useammatkin ja vielä suht läheltä, joten äkkiä puhelin kouraan ja viestiä lähettämään! Menin myös facebookkiin bugaboo kirppikselle ja sieltä bongasin vielä yhdet ja laitoinkin niistä heti kyselyä ja sovittiin, että menen heti seuraavana päivänä katsomaan kyseisiä vaunuja ja jos ne on hyvät ottaisin ne.

Arvatakkin saattaa, että tyhjinkäsin en lähtenyt vaan takakontissa komeili ihanat bugaboot! Nyt muutaman viikon käyttökokemuksella rattaita en vahtaisi pois mistään hinnasta! Nää on aivan täydelliset. Mahtuu meidän pieneen hissiin sisälle paljon helpommin kun bumbleridet. Tykkään myös että lapset saa kasvot minuun päin. Danikin viihtyy rattaissa hyvin. Itseasiassa paremmin kun bumbleissa. Toki mustakin on kiva, että voin jutella helposti Danille samalla, kun kävellään kauppaan ja nään koko ajan mitä poika touhuaa. Plussaa rattaissa on myös se, että pitkä 2 vuotias mahtuu hyvin kuomun alle, vaikka muuten vaikuttavatkin tosi pieniltä. ( Dani oli 2v neuvolassa 90cm pitkä).


4 kommenttia:

  1. Noi on kyllä ihanat. :) Jos me oltais tuplat tarvittu niin noi oltais ostettu, juuri tuon muunneltavuuden vuoksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olis vaan pitäny heti ostaa nää nii ei olis tarvinnu pyöritellä useita vaunuja. Onneks kumminki nyt nää on meillä ja on kyl niin ihanat !

      Poista
  2. miekin oon kovasti vaihtamassa mun emmaljunga douple viking haaveen sittenkin donkey haaveeksi... näistä saa kuulla niin paljon kehuja koko ajan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä jokaisen euron arvoiset! Suosittelen :)

      Poista